Нова инвестициона битка за стартапе „Ринг Србија“

Такмичење стартапа „Ринг Србија“ које подржава младе предузетнике у проналажењу финансијских средстава за реализацију својих идеја биће организовано по други пут у Србији 12. јануара 2016. године у Привредној комори Србије.
У боксерском рингу, стартапи ће одмеравати своје снаге у различитим категоријама бизниса. Победник из Србије ће добити могућност да учествује на регионалном такмичењу у Софији, и уколико победи имаће прилику да се у Јужној Америци такмичи за награду у вредности од 1.000.000€.
Такмичење „Ринг Србија“ по други пут организује Удружење младих привредника Србије као део глобалног пројекта за прикупљање финансијских средстава за стартапе „Get in the ring“ (GITR). Србија је једна од преко педесет земаља која има прилику да пошаље свог представника на седмо финално GITR такмичење.
Удружење младих привредника Србије кроз пројекат “Ринг Србија” има за циљ да помогне стартапима да кроз менторство, умрежавање и лакши приступ неопходним финансијским средствима постану брзорастуће компаније.