Радионица за младе стиже у Ниш

Отворен је трећи по реду UPSHIFT конкурс који се спроводи у оквиру заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност“ који омогућује младима да допринесу позитивним променама у свом окружењу. Млади ће моћи да реализују своје идеје кроз интерактивне радионице, менторски програм и финансијску подршку до 2000 евра.  Конкурс је отворен за све младе узраста од 13 до 19 година који живе на територији Нишавског округа (град Ниш и општине Алексинац, Дољевац, Мерошина, Ражањ, Гаџин Хан и Сврљиг као и градске општине Медијана, Пантелеј, Црвени крст, Палилула и Нишка Бања).

Пријаве су отворене до 20. марта 2020. године и подносе се путем овог линка, а траже се решења која могу да унапреде друштвене односе, солидарност и једнакост, као и веће учешће младих у друштву.

UPSHIFT се реализује у оквиру заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и друштвене кохезије у и између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србије“ који воде UNDP, UNICEF и UNESCO, а финансира Фонд UN-a за изградњу мира (UN PBF).

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 92 гостију и нема пријављених чланова