UPSHIFT – Eнергија младих за друштвени утицај

У оквиру заједничког регионалног програма „Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и социјалне кохезије у/између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србијеˮ спроводи се регионални UPSHIFT програм са циљем да оснажи младе да стварају решења за изазове у свом окружењу и да на тај начин унапређују своје вештине и постају друштвено активни. Програм се састоји из радионице којој следе менторска и финансијска подршка за одабране тимове.

Позив је отворен за младе од 16 до 24 године из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине да се пријаве на овај регионални програм до 23. фебруара. Све трошкове (превоз, смештај, храну) сноси организатор.

По затварању позива, одабрани тимови учествују на радионици у Петровцу, од 5. до 8. марта 2020. године.

За спровођење 5 најбољих решења обезбеђена је финансијска подршка и тромесечно менторство, а више о програму можете сазнати на веб страни организатора:

http://kreaktivator.me/druga-regionalna-upshift-radionica/

Заједнички регионални програм „Дијалог за будућност: Унапређење дијалога и социјалне кохезије у/између Босне и Херцеговине, Црне Горе и Републике Србијеˮ спроводе UNDP, UNICEF и UNESCO, а финансира га UN Фонд за изградњу мира (UNPBF).

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 94 гостију и нема пријављених чланова