Пријави свој тим за омладински изазов!

УНИЦЕФ и УНДП покрећу омладински изазов „Generation Unlimited“, који реализује организација Разливалиште уз подршку Савеза извиђача Србије. Циљ програма „Generation Unlimited“ је да оснажи младе да стварају решења за изазове у свом окружењу и да на тај начин унапређују своје вештине, лакше прелазе пут од образовања до запослења и постају друштвено активни.

Овај програм је намењен младима од 14 до 24 године који у својој заједници желе да побољшају услове за образовање, запошљивост и грађански активизам, и обухвата менторску и финансијску подршку да развију своје друштвено одговорне пројекте. Млади могу да се пријаве за учешће до 10. фебруара 2020. године.

possss

Тимови могу да се пријаве путем линка https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeYDG861KWgRy29UAmA0HoeVH-_9PU4usVMCH7xB-8qzDhISw/viewform или да доставе попуњен формулар на адресу: УНИЦЕФ у Србији, Програм за младе, Светозара Марковића 58, 11000 Београд. Уколико из неког разлога нисте у могућности да пријаву попуните на наведене начине, можете позвати 0644747827.

По затварању позива, одабрани тимови учествују на радионици од 27. до 29. фебруара, а за спровођење 5 најбољих решења обезбеђена је финансијска подршка у вредности од 1.000 долара и тромесечно менторство. У јуну 2020. по два тима из 41 земље у којој се програм спроводи биће изабрана да учествују у глобалном такмичењу, где ће имати могућност да освоје до 20.000 долара и прилагођену менторску подршку за даљи раст и развој њиховог пројекта. Више о програму можете сазнати на веб страни Разливалишта http://razlivaliste.org/da-li-ste-spremni-za-generation-unlimited-omladinski-izazov/ и УНИЦЕФ-а https://www.unicef.org/serbia/medija-centar/vesti/da-li-ste-spremni-za-generation-unlimited-omladinski-izazov .

За сва додатна питања на располагању су Разливалиште ( Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ) и Програм за младе УНИЦЕФ-а ( Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. )

30. јануар 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 93 гостију и нема пријављених чланова