Позив за BELhospice волонтере

Уколико желите да будете део јединственог тима који негује хумане вредности и умрежавање шире заједнице, да своје слободно време посветите онима којима је помоћ најпотребнија у виду присутности, разговора, практичних услуга или учествујете у организацији хуманитарних догађаја, стекнете нова знања и пријатељства, будете иновативни и будете први волонтери у хоспис дневном центру- BELhospice вас позива да се придружите њиховом волонтерском тиму!

Нова обука за волонтере биће организована од 4. до 7. новембра 2019. у периоду од 17 до 20 часова у BELhospice центру (улица Двадесетог октобра 12а, Мали Мокри Луг). Рок за пријаву је 1. новембар.

Центар за палијативно збрињавање и палијативну медицину „BELhospice“ је прва специјализована организација која се бави збрињавањем терминално оболелих онколошких пацијената, на територији града Београда. У збрињавању учествују медицински тим, психо-социјални тим и обучени волонтери. Све услуге BELhospice центра су бесплатне. Фандрејзинг тим обезбеђује средства за функционисање центра, при чему је неопходна помоћ младих, креативних волонтера, мотивисаних за активан допринос у организацији и реализацији хуманитарних догађаја!

О раду и активностима „BELhospice“ центра детаљније се можете информисати путем сајта www.belhospice.org  

Више о волонтерском програму: http://www.belhospice.org/volonteri/

За више информација о волонтерској обуци: http://www.belhospice.org/volonteri-obuka/

Мејл контакт и биографију можете проследити на имејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

25. октобар 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 92 гостију и нема пријављених чланова