Омладински делегати Србије у УН

Омладински делегати Србије у Уједињеним нацијама Катарина Велков и Максим Карановић говорили су на састанку Трећег Комитета Генералне скупштине УН, 2. октобра 2019. године.

Omladinski delegati u UN - Katarina i Maksim

Наступ наших делегата био је одличан, са посебним акцентом на моћ младе популације широм света, која уједињена у борби против климатских промена може створити бољу будућност. Они су истакли и да је доступно, квалитетно образовање неопходно како би млади људи могли да учествују у доношењу одлука и креирању политика.

Treći komitet GA UN

Катарина и Максим за пут у Њујорк припремали су се на консултацијама у институцијама и организацијама, посетили су и разговарали са младима у четири Канцеларије за младе (Београд, Ниш, Нови Сад, Крагујевац). Удружење за Уједињене нације Србије у најкраћем року обавило је све административне и логистичке активности како би наши делегати представили Србију на најбољи могући начин.

Ciljevi odrzivog razvoja

Пројекат Омладински делегати у УН подржан је од стране Министарства омладине и спорта.

Говор омладинских делегата Србије у УН можете погледати на линку: http://webtv.un.org/live-now/watch/third-committee-3rd-meeting-general-assembly-74th-session/6091392647001/?term=     (од 2.19.55 до 2.24.35 минута)

Информације о наступу наших омладинских делегата у УН можете пратити и на друштвеним мрежама пројекта:

ФБ страници: https://www.facebook.com/UNYouthDelegateSerbia/ ,

Инстаграму: https://www.instagram.com/unyouthdelegate_serbia/

Твитер налогу: https://twitter.com/YouthDelegateRS .

4.октобар 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова