Важно обавештење о расположивим средствима и специфичностима трећег Еразмус+ рока у области младих у Србији

Фондација Темпус обавештава све организације и институције из Србије о расположивим средствима и специфичностима позива трећег рока (1. октобар до поднева) Еразмус+ Општег позива за предлоге пројеката за 2019. годину у области младих.

Имајући у виду да је у оквиру Кључне активности 1 већ уговорен буџет за сарадњу са партнерским земљама (25% КА1), пројекти КА105 у оквиру трећег рока за 2019. годину не могу имати учеснике из партнерских земаља. По правилима Еразмус+ програма, такве пријаве не могу проћи проверу испуњености формалних критеријума.

Такође, имајући у виду да је у оквиру Кључне активности 1 већ уговорен буџет за Мобилност омладинских радника, у трећем року за 2019. годину неће бити подржан овај тип активности. По правилима Еразмус+ програма, такве пријаве не могу проћи проверу испуњености формалних критеријума.

Детаљније информације, као и табелу са преосталим средствима можете пронаћи на веб страници Фондације Темпус (https://erasmusplus.rs/obavestenje-raspoloziva-sredstva-treci-erazmus-rok-mladi/?langkl=lat).

2. септембар 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова