Отворен конкурс за упис 27. генерације студената

Београдска отворена школа отвара конкурс за упис нове генерације студената и позива те да се пријавиш на једногодишњи образовни програм Студије будућности. Конкурс је отворен до среде, 31. јула до 23:59.

Програм је намењен студентима који ће у октобру 2019. године бити четврта година основних студија, апсолвенти или студенти мастер студија, старости до 27 година, природних, техничко-технолошких и друштвено-хуманистичких факултета, свих универзитета у Београду.

Програм Студије будућности је једногодишњи програм неформалног образовања који се темељи на мултидисциплинарним модулима знања и вештина, Alumni2Students програму менторства, програму стажирања и изради завршног пројекта.

SB Vest sajt 960x638

Циљ програма је да одабране студенте на иновативан начин упозна са трендовима и изазовима пред којима се налази савремени свет. Студенти кроз панел дискусије, предавања, радионице, Скyпе конференције, неформална дружења откривају и опипавају трендове будућности у савременом свету са циљем да постану носиоци позитивних промена у нашем друштву.

Избор студената за Студије будућности одвија се у 3 фазе: пријављивање кандидата, провера знања и интервју и коначан избор.

Детаљније о свим фазама пријаве, али и о осталим важним информацијама можете погледати на следећем линку http://sb2019.bos.rs/

31. мај 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 203 гостију и нема пријављених чланова