Пријави своју идеју на највећи конкурс за младе друштвене предузетнике!

Уколико имаш између 15 и 30 година и идеју која може да допринесе решењу друштвеног или еколошког проблема- Social Impact Award је права прилика за тебе.

Најбоље идеје улазе у процес инкубације који траје три месеца и током којег добијају менторску подршку у развијању својих бизнис идеја. Три најбоље идеје добијају по 1.500€ инвестиције за покретање пословања, а заједно са ове три које бира жири, још једна идеја коју бира публика, иду на глобални Social Impact Award самит, који се ове године одвија у Кијеву. На Самиту ће наши победници имати прилике да се упознају са победницицма из свих земаља где се организује СИА а има их 20 на три континента.

2

Конкурс је отворен до 1. јуна 2019, а до тада Разливалиште организује караван бесплатних радионица на којима се бавимо темом друштвеног предузетништва и сви полазници ће бити у прилици да науче како да разраде идеју до бизниса, како се одређује циљна група, прави бизнис план, контактирају донатори и још много тога. Све радионице су, као и учешће на такмичењу, бесплатне.

Млади се могу пријавити као појединци или у склопу тима и желе да покрену социјално предузеће, односно идеју за решење друштвеног или еколошког проблема. Детаљне информације, као и пријавни формулар можеш пронаћи на https://serbia.socialimpactaward.net/prijavi-se-na-sia-2019-konkurs/

20. мај 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 2 гостију и нема пријављених чланова