Пријави своју идеју на највећи конкурс за младе предузетнике!

Ако имаш између 15 и 30 година и идеју која може да допринесе решењу друштвеног или еколошког проблема- Social Impact Award конкурс је права прилика за тебе. Ако пријавиш своју идеју до 1. јуна 2019. постоји могућност да освојиш едукацију, ментора и финансијску подршку која ће ти помоћи да своју замисао спроведеш у дело.

Social Impact Award је највеће омладинско едукативно такмичење на тему друштвеног предузетништва. Организује се у 20 земаља на три континента, а у Србији ово такмичење организује удружење Разливалиште- непрофитна организација основана 2014. године са идејом да младе у Србији упозна са друштвеним предузетништвом, створи охрабрујуће окружење и пружи подршку развоју предузетништва младих.

Све пријављене идеје проћи ће оцењивање стручног жирија, који ће изабрати 10 финалиста. Тимови који уђу у финале СИА такмичења пролазе три месеца интензивног рада на свом пројекту, при чему ће им бити обезбеђена едукација и ментор, а награду добијају 3 најбоље идеје.

Social Impact Awardје са својим сарадницима обезбедила награду од 1500 евра за све победничке тимове коју треба да искористе за започињање свог бизниса. У награду за победнике улази и менторска подршка и пут у Украјину на светски Social Impact Award самит, коме ће присуствовати победници из свих земаља где овај програм постоји.

У међувремену, Разливалиште одржава караван бесплатних радионица по Србији, а могу да учествују сви без обзира на амбицију за учешћем на такмичењу! На радионицама се бавимо темом друштвеног предузетништва и сви полазници биће у прилици да науче како да разраде идеју до бизниса, како се одређује циљна група, прави бизнис план, контактирају донатори и још много тога.

Линк за пријаву https://serbia.socialimpactaward.net/prijavi-se/, а водич за аплицирање можеш пронаћи на https://serbia.socialimpactaward.net/vodic-za-apliciranje/

Попуњавање апликације можеш да започнеш кад желиш, битно је да је завршиш и пошаљеш пре 1.6. 2019.

18. април 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 102 гостију и нема пријављених чланова