Студентски/омладински посао у Тиму за ИТ

Фондација Темпус пружа могућност младима за студентски посао у тиму за ИТ.

Посао обухвата пружање техничке помоћи колегама у свакодневном раду на софтверским алатима; техничко одржавање вебсајтова Фондације (WordPress, MySQL, CSS); одржавање Office 365, SharePoint Online и PowerApps апликација; помоћ у одржавању рачунарске опреме и рачунарске мреже Фондације; креирање корисничких упутстава за различите процесе коришћења софтверских алата; обављање и других текућих послова везано за техничку опрему и ИТ решења (софтвер и хардвер).

Услови које кандидати треба да испуне су: Пожељно радно искуство из области информационих технологија; познавање енглеског језика на нивоу B2; добро познавање Мicrosoft Office пакета (Word, Еxcel, Powerpoint); добро познавање рада оперативних система Windows и MacOS; способност за самосталан рад и за рад у тиму; познавање MySQL, WordPress; искуство у раду са Office 365 пакетом је предност; искуство у раду са SharePoint Online и PowerApps је предност.

Потребно је да пошаљете ЦВ и мотивационо писмо на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , а рок за пријаву је 15. април 2019. године.

15. април 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 22 гостију и нема пријављених чланова