Позив за седми Сабор акцијаша Србије

Сабор акцијаша Србије и ове године отвара врата за учеснике омладинских радних акција и волонтере Србије, 10. априла 2019. године, у великој сали Скупштине општине Нови Београд, са почетком у 13 часова. Пре почетка програма преставнике организатора Сабора примиће председник општине. Делегација Сабора обићи ће камен темељац посвећен почетку изградње новог града и на том простору, симболично, посадити седам садница.

Седми Сабор акцијаша имаће радни карактер, па ће бити речи о условима за организовање радних и волонтерских акција на пошумљавању голети, приобаља, заштитних зелених појасева и паркова по моделу добровољних радих и волонтерских акција. Учесницима Сабора на ту тему говориће министар заштите животне средине, господин Горан Триван.

Представнци удружења акцијаша Србије говориће и о реализацији програмских активности, као и актуелним питањима организованости акцијашког покрета Србије.

Очекује се учешће ранијих бригадиста, али и и представника других волонтерских организација и невладиног сектора које се баве активностима из области заштите жинотне средине.

Учесници Сабора том приликом честитаће грађанима Дан Новог Београда – 11. април.              

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова