КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ НАЈБОЉЕМ ОМЛАДИНСКОМ ПРОЈЕКТУ

Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија позивају омладинске организације да се пријаве на Конкурс за подршку најбољем омладинском пројекту усмереном на побољшање положаја младих на тржишту рада.

Конкурс је намењен студентским организацијама, омладинским удружењима и неформалним групама младих на територији целе Србије који желе да помогну својим вршњацима и вршњакињама да унапреде положај на тржишту рада.

Тема конкурса је унапређење положаја младих на тржишту рада кроз активности које подстичу стицање нових знања, вештина, контаката, искуства.

Конкурс је усмерен на локалне иницијативе и проблеме са којима се млади сусрећу у свом непосредном окружењу. Приликом разматрања предлога посебно ће се вредновати утицај који пројекат има на циљну групу младих и квалитет предложених активности. Додатно, вредноваће се иновативност предложених активности и њихова атрактивност за укључивање младих као корисника/ца пројекта.

Сви предлози биће оцењени од стране жирија који чине представници/е компанија чланица Форума за одговорно пословање. Предлози који буду ушли у ужи избор добиће прилику да се представе жирију половином маја 2019. године, након чега ће бити проглашен пројекат који је одабран за подршку. Додељена средства од 100.000 динара намењена су реализацији пројекта.

Предвиђени период за реализацију активности је мај–новембар. Све активности пројекта морају бити реализоване до краја новембра 2019. године.

Предлози се достављају електронским путем до 1. априла на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , са назнаком – Пријава на конкурс_Бољи бизнис за боље друштво.

Форум за одговорно пословање промовисаће активности победничког пројекта и редовно објављивати информације на сајту odgovornoposlovanje.rs и друштвеним мрежама.

За све заинтересоване, Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија одржаће инфо дан у четвртак, 14. марта, у просторијама Канцеларије за младе – Гнездо, у 12 h (Масарикова 5, шести спрат Београђанке), када се можете детаљније информисати о конкурсу и поставити сва питања. Уколико желите да присуствујете инфо дану, пошаљите своје име и презиме на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. најкасније до 13.3. са назнаком Пријава за Инфо дан.

Више информација о конкурсу потражите на https://odgovornoposlovanje.rs/vesti/fop/konkurs-za-podrsku-najboljem-omladinskom-projektu

13. март 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 12 гостију и нема пријављених чланова