ПОЗИВ ЗА КАМП ЛИДЕРЕ МЕЂУНАРОДНИХ ВОЛОНТЕРСКИХ КАМПОВА У СРБИЈИ

Ако желите да научите како да од међународне групе волонтера направите тим који активно учествује у тражењу решења за потребе локалних заједница, како да развијете код себе и код других вредне животне вештине, како да преузмете иницијативу за акцију од јавног значаја и тако, радећи мало мислите велико и смислено допринесете мировном покрету који постоји већ 100 година, Волонтерски сервис Србије - Млади истрживачи Србије позивају вас да се пријавите за камп лидере међународних волонтерских кампова.

Позив је отворен за све који су већ били волонтери на међународним волонтерским камповима у Србији или иностранству, имају преко 20 година и добро говоре енглески.

Уколико желите да постанете камп лидер једног од 30 волонтерских кампова који се организују у 2019, потребно је најпре да погледате листу овогодишњих кампова у Србији на https://drive.google.com/file/d/1dpNr8KxwKlZiSpZNhwZzpZDju2Btnk-x/view , а потом направите листу приоритета и пријавите се онлајн за један од два тренинга, до 15. марта. Нови лидери учествоваће на једном од два међународна тренинга за камп лидере у Србији (Велики Гај) од 12. до 20. априла или од 5. до 13. маја. Непосредно после тренинга добићете потврду да ли сте изабрани за лидере и на ком кампу у Србији, као и ко ће вам бити ко-лидер/ка. Пре кампа организована је припремна посета, а након незаборавног искуства вођења кампа, лидери добијају потврду са препоруком од МИС-а да су водили камп. Обавеза лидера је да напишу извештај, а добијају повраћај 100% путних трошкова и трошкова телефона у износу од 1000 динара.

Као посебна награда за 20 „raising stars“ изабраних лидера који су водили камп у Србији пружа се могућност да водите камп у иностранству овог лета, уз плаћене путне трошкове и џепарац (карта у максималном износу до 275 евра и џепарац од 150 евра пре одлласка на камп)!

Учешће на тренинзима је бесплатно, а путни трошкови, храна и смештај обезбеђени су кроз пројекат „XCHANGE 2.0“, подржан кроз Еразмус+ програм Европске комисије.

Све додатне информације можете пронаћи на https://www.mis.org.rs/objave/poziv-za-kamp-lidere-medjunarodnih-volonterskih-kampova-u-srbiji-rok-15-mart-2019/

11. март 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова