БЕСПЛАТНА ОБУКА ЗА МЛАДЕ ЗА ЗАНИМАЊА У УГОСТИТЕЉСТВУ

У оквиру пројекта који реализује Пословно Удружење хотелијера Србије – ХОРЕС организује се бесплатна обука за младе за занимања у угоститељству.

Пројекат Подстицање запошљавања младих спроводи се у оквиру Немачко – Српске развојне сарадње, под покровитељством Министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) ДР Немачке, а у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије.

Обука је бесплатна захваљујући подршци коју пружа пројекат Подстицање запошљавања младих, у оквиру Немачко-Српске развојне сарадње – ГИЗ. Почетак обуке за полазнике у Београду је 20. фебруар.

Успешно завршени полазници добијају уверење о стеченим компетенцијама акредитовано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Кандидати стичу могућност запослења у наведеним областима.

Услов за пријаву је да су кандидати незапослени и да имају између 18 и 35 година. Пријаве се врше директно у просторијама ПУ ХОРЕС (Добрињска 11), путем мејл адресa: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , или путем телефон 011/2642 341, најкасније до 18. фебруара 2019.

5. фебруар 2019.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 158 гостију и нема пријављених чланова