Упитник за омладинске раднике/це

У оквиру партнерског пројекта Европске комисије и Савета Европе, који се бави питањима младих, спроведено је истраживање о образовању и развојном путу омладинских радника/ца у Европи. Циљ овог истраживања био је утврђивање стручне спреме и начина на који су се омладински радници/це обучавали за обављање ове професије (формално или неформално). Мапирање образовних профила спроведено је током 2017/2018 и резултати су објављени у Студији и у Аналитичком извештају који обухвата 40 земаља груписаних према уобичајеној пракси.

У 2018. тежиће се упознавању са перспективом самих омладински радника/ца и да ли су омладински радници/це плаћени или волонтирају у оквиру организација. Позивамо Вас да одвојите 20 минута и одговорите на 18 питања из овог истраживања како би ваше искуство помогло у креирању слике о образовању омладинских радника/ца у Европи.

Рок за испуњавање упитника је 10. септембар.Учешће је на добровољној бази и може бити прекинуто у било ком тренутку.

Европска комисија и Савет Европе који се бави питањима младих објавиће резултате истраживања како би обезбедили бољу политику за ову тему на европском и националном нивоу. Подаци из студије биће разматрани од стране одабране групе младих истраживача. Информације су строго поверљиве и биће искоришћене само за анализу образовања омладинских радника/ца.

Упитник је на енглеском језику и налази се на следећем линкуhttps://tomikiilakoski.typeform.com/to/UqnIlE

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова