Отворен позив за 19.издање Универзитета за младе и развој

Центар Север-Југ Савета Европе отворио је позив за предлоге за интеграцију активности у оквиру 19. издања Универзитета за младе и развој (УИД) који ће се одржати у Молини, Шпанија, од 10. до 14. септембра 2018. године.

Универзитет за младе и развој координира Центар север-југ Савета Европе у партнерству са Шпанским институтом за младе, Европским омладинским форумом Шпанским омладинским већем и другим међународним омладинским организацијама.

Позив је отворен за организације и институције које делују на локалном, националном, регионалном и међународном нивоу за сповођење активности (тренинзи, семинари, радне групе итд.)  

Сваке године одређује се тема која представља тачку која повезује све активности које се одвијају у оквиру универзитета, а заједничка тема за 2018-2020 је: мир, правда и јачање институција.

За 2018. годину, све активности организоване у оквиру УИД-а треба да буду повезане са кровном темом и требало би да се фокусирају на "Промовисање мирољубивих и инклузивних друштава".

Свака организација која је заинтересована за предлагање активности за УИД, треба да попуни образац предлога за активност након што пажљиво прочита концепт и позив за активности, а детаље можете пронаћи на сајту https://www.coe.int/en/web/north-south-centre/-/call-for-activities-for-the-19th-university-on-youth-and-development-uyd-.

Образац предлога са активностима треба попунити до 8. јула 2018.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 43 гостију и нема пријављених чланова