Национални информативни дан о омладинској компоненти Еразмус+ програма

 

tempus-logo2017

 

Фондација Темпус организује Национални информативни дан о омладинској компоненти Еразмус+ програма, у уторак, 31. октобра 2017. године, од 11:00 до 17:00 часова у Београду у хотелу „Метропол”.

 

Ове године, посебна пажња биће посвећена новим могућностима за пројекте стратешких партнерстава у области младих у којима ће омладинске организације, канцеларије за младе, организације и институције које раде са младима као и други актери, од конкурсног рока за 2018. годину, први пут моћи да учествују у улози координатора.

 

Заинтересовани за учешће на Инфо дану треба да попуне регистрациони формулар:

 

http://erasmusplus.rs/prijave-info-dan-mladi-2017/?langkl=lat

 

Пријављивање је отворено до 17.10. 2017. године у 23:59.

 

О информативном дану

 

Скуп ће упознати омладинске организације, канцеларије за младе, организације и институције које раде са младима са могућностима које постоје у оквиру омладинске компоненте Еразмус+ програма. Циљ скупа је да учесници:

• добију информације о омладинској компоненти Еразмус+ програма и сазнају какве могућности су отворене за организације/институције из Србије у 2018. години;

• сазнају више о предстојећим роковима за подношење предлога пројеката у оквиру Кључних активности 1 и 2 програма Еразмус+.

 

Национални информативни дан о омладинској компоненти Еразмус+ програма је један од догађају у оквиру Еразмус+ недеље, која ће се одржати од 30. октобра до 3. новембра 2017. године.

 

Више информација о свим активностима које ће бити организоване током Еразмус+ недеље, као и регистрационе формуларе за информативне дане, можете пронаћи на следећем линку: http://erasmusplus.rs/erasmus-nedelja/?langkl=lat

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова