Продужен позив за обуке за младе за развој стартапа у области заштите животне средине до 7. маја

UNDP logo png

Позив за обуке за младе за развој стартапа у области заштите животне средине је продужен до 7. маја.

Обука ће бити реализована у периоду од маја до октобра 2017. године у Београду, при чему ће путни трошкови учесницима ван Града Београда бити надокнађени у висини повратне аутобуске карте, а само учешће на обуци је бесплатно.

Kроз серију обука, млади ће имати прилику да се упознају са основама еколошког предузетништва, да развију своје предузеничке способности, да припреме бизнис план за покретање еколошког стартапа, идентификују приступе изворима финансирања и промовишу своје стартапове.

С циљем промоције еколошког предузетништва и настојања да се младима олакша приступ тржишту рада у овој области, обезбеђен је сет обука намењен младима између 18 и 30 година који су заинтересовани да унапреде своја знања и развију способности за покретање и одржавање сопственог бизниса, односно који имају одређено предзнање и искуство у еколошким пројектима и иницијативама.

Обука за развој стартапа у области заштите животне средине је део пројекта „Јачање капацитета за унапређено спровођење међународних споразума у области заштите животне срединеˮ који финансира Глобални фонд за животну средину, а реализује УНДП у Србији у сарадњи са Министарством омладине и спорта, другим министарствима и институцијама Републике Србије.

Позив за обуку доступан је преко следећег линка http://www.rs.undp.org/content/serbia/sr/home/presscenter/articles/2017/04/12/obuka-za-razvoj-startapa-u-oblasti-za-tite-ivotne-sredine.html.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 56 гостију и нема пријављених чланова