Kонференција „Привредни форум младих 2017ˮ

vestbr1

У студентском одмаралишту „Радојка Лакићˮ на Авали, 21. априла одржана је трећа конференција омладинског предузетништва „Привредни форум млаидх 2017ˮ коју је организовао Привредни форум младих у сарадњи са Привредном комором Србије и уз подршку Развојне агенције Србије у циљу да окупи младе људе са предузентичком идејом и да их кроз интензивне обуке и радионице оспособи за покретање сопственог посла.

Конференција је окупила 30 иновативних тимова из целе Србије који су током пет дана трајања конференције имали прилику да раде са стручним менторима из области маркетинга, продаје, финансија, права, писања бизниса плана, али и да упознају најуспешније српске предузетнике који су са њима поделили своја искуства на путу ка успеху.

vestbr1-1

 Након петодневне интензивне обуке, 60 младих људи из различитих градова Србије,подељених у 30 тимова, представило је своје предузетничке идеје пред стручним жиријем, у коме су учествовали представници Министарства омладине и спорта, Министарства привреде, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Привредне коморе Србије, Развојне агенције Србије, Фонда за иновациону делатност, различитих удружења и компанија.

Најбољи тимови имаће прилику да свој развој наставе у сарадњи са Научно-технолошким парком, Градом Београдом, Школом интелектуалних вештина, агенцијом H.ART, издавачком кућом Ilearn, као и Друштвом за унапређење маркетинга.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова