Траже се млади хероји Србије!

zavest

EXIT и НИС позивају на конкурс Youth Heroes – признање за младе хероје Србије

У Србији има пуно младих хероја који стварају у тишини и постижу велике успехе, освајају медаље на међународним научним такмичењима, унапређују своју локалну заједницу, стварају врхунска уметничка дела, осмишљавају креативне подухвате и успешне компаније. У жељи да се такви млади људи извуку из анонимности, представе јавности и промовишу као звезде у успону, како би постали инспирација, понос и узор за своје вршњаке и све нас, EXIT и НИС позивају на други по реду конкурс Youth Heroes, у оквиру следеће четири области: образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма и културе и уметности.

Право пријаве имају сви млади са држављанством Србије или са пребивалиштем на територији Републике Србије узраста од 15. до 30. година који имају посебна достигнућа, награде, признања из области образовања и науке, предузетништва и креативних индустрија, друштвеног активизма, културе и уметности. Кандидата може предложити организација, друга особа или се може пријавити самостално путем слања попуњеног конкурсног обрасца и фотокопије докумената који потврђују наводе из конкурсног обрасца као што су дипломе и уверења о образовању, признања и награде из области деловања, изводе из медија итд.

Конкурс је отворен до 11. фебруара 2017. Пријаве са попуњеним конкурсним обрасцем се шаљу на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , а конкурсни образац се може преузети ОВДЕ.

Победници за 2016. годину биће проглашени у марту 2017, након чега ће им на свечаности проглашења бити додељена признања. Сви победници добиће улазнице за EXIT Авантуру (Exit+Sea Dance Фестивал) и курсеве за лично усавршавање HR центра, а првопласиране у свакој категорији очекује и новчана награда у износу од 100.000,00 дин. Добитнике Youth Heroes ће изабрати жири састављен од представника EXIT фондације, компанија НИС, Ringier Axel Springer, РТС-а и 5. члана жирија, Ненада Благојевића, уредника портала pricesadusom.com. Комисија ће евалуирати пријаве по следећем обрасцу: 50% вредности поена носи досадашњи успех и достигнућа кандидата у једној од 4 области пријаве; kако је кандидат личним примером позитивно утицао на своје вршњаке донеће 35% поена, док планови за будући развој кандидата носе 15% поена.

Траже се млади хероји, покретачи позитивних промена, млади људе који упркос свему и свима, сваки дан вредно раде, уче, стварају, инспиришу друге и боре се да дају свој максимални допринос да промене свој живот и своје окружење на боље.

Само кроз промоцију позитивних узора младима можемо развити нове генерације које ће бити снага промена и створити друштво засновано на знању и креативности. Желимо да ови млади хероји буду амбасадори свих нас и да кроз своје личне примере представе будућност на делу.

Пријави се!

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова