Информативни дани о Еразмус+ програму у Ваљеву, Новом Саду и Суботици

Фондација Темпус организује Еразмус+ Инфо дан у Ваљеву, Новом Саду и Суботици, у оквиру којег ће бити представљене и могућности за младе. Први пут биће представљена могућност директне предаје пројеката у оквиру Кључне активности 1 (мобилност младих) у Србији, где организације и институције из Србије могу да, у ограниченом капацитету, поднесу пројекат Фондацији Темпус као телу одговорном за спровођење Еразмус+ програма у Србији.

Инфо дани ће бити организовани у следећим градовима:

- 02.11. 2016. године, Ваљево, Скупштина града Ваљева (Карађорђева 64), са почетком у 10 часова;

03. 11. 2016. године, Нови Сад, Скупштина АП Војводине (Владике Платона бб), са почетком у 10 часова;

04.11. 2016. године, Суботица, Економски факултет Универзитета у Новом Саду (Сегедински пут 9-11), са почетком у 10 часова.

 

Уколико сте заинтересовани за учешће на информативном дану, потребно је попунити упитник за организацију догађаја, ЛИНК за упитник.

Због ограниченог броја места, приликом одобравања учешћа, Фондација Темпус ће имату у виду принцип равномерне регионалне заступљености. Догађај ће бити фотографисан и сниман у сврху обавештавања јавности о догађају. За додатна питања у вези са информативним даном о омладинској компоненти програма Еразмус+, можете контактирати Темпус Фондацију на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 16 гостију и нема пријављених чланова