Студијско путовање - летња школа за младе у Aлбанији 2015

 „Intercultural dialogue in the digital era“

Рок за слање пријава: 16. јул 2015. године

Ко се може пријавити: млади узраста од 18 до 26 година заинтересовани за питања интеркултурног дијалога и употребе информационих технологија у циљу подстицања дијалога и регионалне сарадње

Време одржавања: од 26. до 31. јула 2015. године

Београдска отворена школа (БОШ) у сарадњи са Кровном организацијом младих Србије и уз подршку Министарства омладине и спорта расписује позив за учешће 15 омладинских представника/ца из Србије на летњој школи у Албанији, која ће се одржати од 26. до 31. јула 2015. године. Летња школа има за циљ да подстакне културну размену и мобилност младих између Србије и Албаније, а на основу потписаног Меморандума о сарадњи у области омладине између Републике Србије и Републике Албаније.

Летња школа је усмерена на побољшање односа између младих из Србије и Албаније, унапређење знања о постојећем стању у омладинском сектору, као и на подстицање будуће сарадње и заједничких активности између двеју земаља.

Национални омладински сервис Албаније сноси трошкове смештаја за све учеснике из Републике Србије, а трошкове путовања ће покрити Београдска отворена школа, уз подршку Министарства омладине и спорта.

Општи услови конкурса:

- млади узраста од 18 до 26 година

- млади заинтересовани за питања интеркултурног дијалога и употребе информационих технологија у циљу подстицања дијалога и регионалне сарадње

- знање енглеског језика

- важећа путна исправа

Рок за аплицирање:

16. јул 2015. Године

Биографије (не дуже од двестране А4 формата) и мотивационо писмо (не дуже од једне стране А4 формата) слати на и-мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . са назнаком: Пријава за летњу школу „Intercultural dialogue in the digital era“.

Одабир кандидата/киња:

При селекцији полазника/ца, БОШ ће водећи рачуна о стручности и оспособљености кандидата/киња, уважавати принципе једнаких могућности и неће вршити родну дискриминацију.

Изабрани кандидати/киње ће бити обавештени путем и-мејла, најкасније до 18.јула 2015. године.

За све додатне информације, можете контактирати Милицу Шкиљевић на и-мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 284 гостију и нема пријављених чланова