Почетак пријављивања на 30 волонтерских кампова у Србији

Млади истраживачи Србије у оквиру програма "Млади су закон" Министарства омладине и спорта, заједно са многобројним партнерским организацијама, објављују почетак пријављивања на 30 међународних волонтерских кампова широм Србије овог лета.

Позивамо вас да се пријавите и проведете незаборавне тренутке у Пријепољу, Петровцу на Млави, Завојском језеру, Ужицу, Тршићу и многим другим местима.

Циљ волонтерских кампова је да унесу позитивне промене у локалну заједницу и да, без обзира на тему, буду пример рада од јавног интереса. Волонтерски камп је јединствен облик волонтерског рада у трајању од десет дана до две недеље, на ком учествују волонтери из Србије и иностранства. Предвиђен је за све људе добре воље узраста од 18 до 30 година, без обзира на њихову стручност или образовање. Смешта, храна и излети током кампа су обезбеђени, док волонтери сами плаћају превоз до кампа. Пријава траје док се не попуне места.

Боравак на међународном волонтерском кампу за учеснике је прилика је да лето проведу у неком од места у Србији које ће посетити први пут, а да притом ураде нешто корисно и помогну да се побољша живот људи у том месту, као и да упознају много нових пријатеља из иностранства и целе Србије.

ШТА СВЕ ТРЕБА ЗНАТИ О КАМПОВИМА

ЛИСТА КАМПОВА

ПРИЈАВА

ОПШТИ УСЛОВИ ПРИЈАВЉИВАЊА

 

 

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова