Могућност летње праксе за стипендисте Фонда у компанији Телеком Србија

Министарство омладине и спорта обавештава стипендисте Фонда за младе таленте да је компанија Телеком Србија и ове године расписала позив за пријављивање на Програм летње праксе који је намењен добитницима стипендије Фонда.

Програм летње праксе подразумева укључивање стипендиста у конкретне пројекте у области развоја услуга и сервиса, као и укључивање у редовне радне процесе у току трајања летње праксе.

Пракса ће се реализовати у периоду од 1. јула до 1. септембра 2015. године и за наведени период стипендистима су плаћени трошкови превоза.

Образовни профил кандидата за летњу праксу:

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКИ ФАКУЛТЕТ
- Изборни модул: рачунарска техника и информатика

- Изборни модул: телекомуникације и информационе технологије

САОБРАЋАЈНИ ФАКУЛТЕТ
- Изборни модул : Телекомуникациони саобраћај и везе

ФАКУЛТЕТ ОРГАНИЗАЦИОНИХ НАУКА
- Изборни модул: Информациони системи и технологије

Додатна знања и вештине:

Основно познавање оперативних система Windows i Linux
Познавање технологија мобилне телефоније (2Г, 3Г, 4Г), мрежне технологије (Cisco, Cuniper, Firewall)
Сви заинтересовани стипендисти Фонда за младе таленте, који испуњавају наведене услове могу доставити своју биографију најкасније до 26. јуна 2015. године на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. са назнаком: Пријава за летњу праксу у компанији Телеком Србија.

Након истека рока за аплицирање представници Дирекције за људске ресурсе Телеком Србија ће обавити селекцију, разговоре и избор кандидата за летњу праксу а имена кандидата који ће похађати летњу праксу биће објављена на сајту Министарства омладине и спорта – Фонда за младе таленте.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова