Најава јавних конкурса за финансирање и суфинансирање програма и пројеката од јавног интереса у областима омладинског сектора

У оквиру својих надлежности Министарство омладине и спорта сваке године  објављује јавне конкурсе којима се пружа подршка младима у свим областима које су значајне за унапређење положаја младих финансирањем пројеката и програма удружења младих, удружења за младе и њихових савеза, као и подршка и сарадња са локалним самоуправама у развоју институционалног оквира за унапређење омладинске политике на локалном нивоу финансирањем пројеката локалних самоуправа.

Ове године Министарство омладине и спорта планира да објави следеће јавне конкурсе:

  1. Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање програма и пројеката за спровођење циљева Националне стратегије за младе
  2. Јавни конкурс за подршку јединицама локалне самоуправе у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу

Тим поводом Министарство омладине и спорта објављује предлоге смерница, апликационих формулара и уговора за оба јавна конкурса, којим позива сва заинтересована удружења младих, удружења за младе, њихове савезе и јединице локалне самоуправе да дају своје сугестије, коментаре и питања везана за предлог конкурсне документације.

Молимо вас да своје коментаре, сугестије и питања доставите путем електронске поште на адресу  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , а најкасније до 10. фебруар 2015. године.

Коначне верзије конкурсне документације као и одговори на питања биће објављени на сајту Министарства омладине и спорта на дан расписивања конкурса.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова