Позив за пријаве – програм младих лидера

“Аспен институт” у Румунији позива све младе узраста између 25 и 35 година да се пријаве за учешће у Програму младих лидера 2015. Програм младих лидера сваке године окупља 20 регионалних младих лидера са циљем да поспеши и унапреди иницијативу и лидерство младих у друштву и да развије регионалну мрежу „ Aspen Fellows “, засновану на заједничким вредностима и интересима.

Програм младих лидера 2015. намењен је кандидатима који су током својих професионалних активности показали лидерски потенцијал, иницијативу, предузимљивост и доказани интерес за друштвене проблеме. Биће одржан у Румунији, кроз четири образовна модула током 2015. године.

Организатори сносе трошкове смештаја, исхране и радних материјала, док учесници сами сносе трошкове превоза до Букурешта. Семинар се одржава на енглеском језику.

Рок за пријаву кандидата је 25. јануар 2015. године.

Пријаве су отворене за кандидате из следећих земаља: Албанија, Јерменија, Азербејџан, Босна и Херцеговина, Бугарска, Хрватска, Грузија, Мађарска, Косово*, Македонија, Молдавија, Црна Гора, Румунија, Србија, Турска и Украјина.

За пријаву је неопходно послати следећу документацију на енглеском језику:

Сву документацију послати госпођи Каталини Рата на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. у ПДФ формату до 25. јануара 2015. године.

Кандидати који се нађу у ужем избору биће интервјуисани у периоду од 16. до 22. фебруара у Букурешту.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова