Идеја. Иницијатива. Инспирација. – Конференција Нових Лидера

И ове године, као завршни део пројекта „Нови Лидери 2014“, биће одржана „Конференција Нових Лидера“  13. и 14. новембра, а Народна банка Србије је опет Место где се лидери састају. Пројекат се спроводи од стране међународне студентске организације AIESEC, а подржан је од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије. Сам пројекат „Нови Лидери“ покренут је 2006. године са идејом да се јача лидерство у Србији и да се млади подстакну на проактиван начин размишљања и покретање иницијатива како би позитивно утицали на друштво.

Након завршених Леад Уп догађаја у 15 градова у Србији, у Народној банци Србије ће се, и ове године, као завршни део пројекта „Нови Лидери 2014“, одржати „Конференција Нових Лидера“. Конференција окупља око 200 младих, проактивних делегата из целе Србије, који желе да чују искуства и савете остварених лидера из наше земље и региона. Само неки од лидера који ће, својим животним причама, мотивисати младе да се боре за своје идеале, ставове и идеје јесу Ненад Боровчанин, Милена Вујичић, Дарко Соковић, Бошко Нектаријевић, Драгана Којичић Марјановић, Владимир Леличанин, Марко Живић, Андрија Герић, Никола Вучићевић, Стеван Филиповић, Надyа Зхеxембаyева и многи други.

Кроз конференцију ћемо креирати мрежу лидера који ће се повезати и делити идеје и искуство, осмишљавати заједно кораке за будуће лидерске акције, а учесници ће такође проћи кроз радионице и предавања наших партнера.

Као и претходне године, пројекат је финансиран од стране Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Уколико се Ви налазите међу младима који желе да стекну, али и поделе своја знања, визије и циљеве, развијајући лидерске способности, можете се пријавити за учешће на Конференцији Нових Лидера на следећем линку.

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих И позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних И друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова