Помоћница министра Снежана Клашња у посети најмлађој Канцеларији за младе у Србији

У општини Севојно, најмлађој градској општини у Србији, 12. августа, на међународни дан младих, свечано је отворена Канцеларија за младе с Омладинским клубом.

Новоформирана општина Севојно пример је препознавања значаја младих у једној друштвеној заједници од стране локалне самоуправе, која је, на самом почетку свог функционисања, предузела све потребно за успостављање и развијање сервиса намењеног за рад са младима и за младе.

Општина је обезбедила бесплатан простор намењен Канцеларији за младе и Омладинском клубу. Од спонзора су добијени интернет, намештај и рачунари.

КЗМ је већ имала неколико локалних еколошких акција.

Помоћница министра за спорт и омладину Снежана Клашња је у разговору с председником општине Севојно Браном Синџиревићем, чланом Градског већа задуженим за омладину и социјална питања у Ужицу Бранком Гавриловићем и менаџерком Омладинског клуба у Севојну Тањом Миловановић изразила задовољство постигнутим резултатима локалне самоуправе у области омладинске политике и нагласила да ће Министарство наставити да подржава и подстиче све иницијативе на локалном нивоу чији је циљ директан рад на добробити младих.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова