Почиње пријављивање на националне/ међународне волонтерске кампове у поплављеним подручјима

Министарство омладине и спорта у сарадњи са Младим истраживачима Србије, Ресурс центрима који спроводе програм Млади су закон и локалним организаторима објављује почетак пријављивања на кампове који имају за циљ побољшање друштвеног живота оштећеног становништва, најпре младих, након поплава, решавање проблема или потреба у локалним заједницама.
 
Описе кампова можете пронаћи на блогу који прати све активности везане за кампове, па вас позивамо да га посетите http://volonteri-posle-poplava.blogspot.com/ 
 
На волонтерске кампове у поплављеним подручјима можете се пријавити тако што ћете попунити јединствену онлајн пријаву, а затим доћи у једну од чак 27 организација широм Србије да пријаву потпишете. 
 
Ако представљате организацију или Канцеларију за младе и желите да се укључите у слање волонтера на кампове у поплављеним подручјима, јавите се на 011/311.66.63 или мејлом на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
 
Сви трошкови боравка на кампу су обезбеђени, а многи Ресурс центри ће рефундирати и путне трошкове волонтерима. Нема никакве додатне партиципације за учешће.
 
Хвала свима на жељи да помогнете и времену које ћете одвојити за Србију овог лета.
 
Видимо се!
 

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 65 гостију и нема пријављених чланова