ВОЛОНТИРАЈТЕ У ДОМУ ОМЛАДИНЕ БЕОГРАДА!

У складу са потписаним Протоколом о сарадњи са Министарством омладине и спорта, Дом омладине Београда позива све заинтересоване стипендисте Фонда - студенте завршних година факултета уметности, продукције, медија и новинарства, комуникација, рачунарства и информационих технологија да волонтирају као сарадници на културним, уметничким, образовним и забавним програмима Дома омладине Београда, уз стицање искуства и могућности пружања потврда о обављеној стручној пракси. 

Посебно позивамо студенте архиваре, библиотекаре и историчаре уметности да учествују у пројекту систематизације и дигитализације архиве Дома омладине Београда поводом 50 година постојања.

Електронске пријаве са именом, презименом, кратком биографијом, контакт телефоном и адресом електронске поште слати на  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  најкасније до уторка, 22. априла у 11 часова. Такође, молимо све заинтересоване стипендисте Фонда да своју пријаву проследе и на адресу  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Сви пријављени кандидати биће позвани на разговор у Дому омладине Београда и о термину ће бити благовремено обавештени.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 7 гостију и нема пријављених чланова