Представљање резултата пројекта “Каријера по мери младих“

У организацији Центра за вођење каријере и саветовање Београдске отворене школе у сарадњи са Министарством омладине и спорта данас је у Београду одржана Конференција „Каријера по мери младих“ поводом завршетка истоименог пројекта и представљања резултата мерења ефеката каријерног вођења и саветовања по запошљивост младих.

DSC07204

Догађај који је окупио представнике државних органа, универзитета и школа, канцеларија за младе, цивилног сектора и домаће стручњаке отворила је помоћница министа у Министарству омладине и спорта, Снежана Клашња. Обраћајући се присутнима, помоћница се нарочито осврнула на пионирски подухват у реализацији пројекта, будући да је по први пут у Србији развијена методологија за мерење и праћење ефеката каријерног вођења и саветовања по запошљивост младих, и истакла важност канцеларија за младе у каријерном информисању младих.

DSC07194Пројекат „Каријера по мери младих – подизање капацитета канцеларија за младе за пружање услуга и мерење ефеката каријерног вођења и саветовања по запошљивост“ реализовала је Београдска отворена школа уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта, са циљем да допринесе унапређењу квалитета и доступности каријерног вођења и саветовања за младе у земљи кроз развој и мерење ефеката каријерног вођења и саветовања. У самом пројекту учествовало је преко 200 младих из пет различитих градова и општина у земљи, а резултати мерења ефеката биће доступни и широј јавности путем електронске брошуре.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова