Нова генерација – будућност Града Смедерева

Градоначелница Смедерева др Јасна Аврамовић и председник Скупштине града Бранче Стојановић данас су се у Градској управи састали са помоћницом министра спорта и омладине Републике Србије Снежаном Клашњом.

Повод њеног боравка у Смедереву била је презентација радова полазника „Нове генерације“ у организацији Мреже креативне омладине ЕИДОС.

Том приликом градоначелници др Јасни Аврамовић и помоћници министра спорта и омладине Републике Србије Снежани Клашњи уручене су захвалнице за подршку пројеката младих у Смедереву.

eidos2„Ја сам данас сретан градоначелник јер Смедерево има овакву омладину. Зато Град даје максималну подршку оваквим активностима и не постоји пројекат који је до сада перезентован, а да није добио подршку локалне самоуправе и то ће се наставити и у будућности. Препознали смо квалитет свега што ви радите у вашем ентузијазму, љубави према Смедереву и вашој жељи да на леп начин промовишете свој град“ рекла је градоначелница др Јасна Аврамовић представницима креативне смедеревске омладине. „Сматрам да је вршњачка едукација најбољи начин информисања младих и добра прилика да се они укључе у креативне програме како би на најбољи могучи начин допринели развоју свог града.“ – истакла је градоначелница Смедерева.

Шеснаесторо волонтера Канцеларије за младе данас су постали власници сертификата за допринос у раду, креативност и утицај у унапређењу стања у локaлној заједници, које им је у име Града уручила градоначелница др Јасна Аврамовић.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова