Национални тренинг за организаторе Живе библиотеке у Србији

Група “Хајде да…”, у сарадњи са Канцеларијом Савета Европе у Београду, Канцеларијом поверенице за заштиту равноправности и Министарством омладине И спорта Републике Србије, организује Национални тренинг за организаторе Живе библиотеке у Србији, који ће се одржати у периоду од 24. до 28. априла 2013. у Сремским Карловцима.

Овај тренинг има за циљ да развије стандарде квалитета у методологији организовања Живих библиотека, као и да обучи будуће организаторе за квалитетно спровођење Живих библиотека уз поштовање принципа и вредности које стоје иза овог пројекта: људских права, различитости и интеркултуралног дијалога.. Идеја овог тренинга је да се оснажи нова генерација организатора Живих библиотека у Србији, који би се придружили већ постојећој мрежи насталој 2012. године. Постојање овакве мреже осигурава квалитет и сарадњу међу организацијама цивилног друштва у Србији и институција укључених у пројекат, као и јачи утицај на локалне заједнице. Позивамо све заинтересоване организације и појединце да пошаљу попуњен пријавни формулар и писмо подршке до 25.марта 2013. године на обе е-маил адресе: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. и Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Више информација о самом тренингу, као И апликациони формулар можете наћи у прилогу овог маила или на www.hajdeda.org.rs .

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова