MTV жели да Србију и Београд представи свету

Београд, 15. aприла 2013.

Држвни секретар у Министарству омладине и спорта Ненад Боровчанин примио је представнике MTV Adria, телевизијске станице која функционише у оквиру Viacom Corpration, највеће глобалне телевизијске мреже за младе на свету и четвртог по величини светског медијског конгломерата. У делегацији компаније MTV били су Andrea Burns – регионарни директор за лиценце, MTV UK, Eric Allen – директор за догађаје - MTV UK, и директор MTV Serbia и главни и одговорни уредник MTV Adria Нинослав Јовановић.

Боровчанин је представницима MTV-a нагласио је да Влада Србије и Министарство омладине и спорта препознају значај сарадње са медијима:

-MTV има директан канал комуникације са младима, чије интересе заступа наше министарство, а едукација младих најлакшa je кроз забаву. Преко Лав Феста који се одржава у Врњачкој Бањи, чији је медијски покровитељ MTV, MОС у јавност шаље поруку толеранције и борбе против насиља и говора мржње- рекао је Боровчанин.

Директор за догађаје Eric Allen објаснио је да MTV жели да разговара о пројектима које би могли да реализују у Србији, са циљем да промоције Србије у свету кроз популарну културу и MTV канале широм света. Као лидер на пољу програма за младе MTV je познат као организатор ексклузивних дешавања, на којима наступају највеће звезде које привлаче милионски аудиторијум, као и велике инвестиције и спонзорства.

mtv1

Директор и главни и одговорни уредник MTV Adria, Нинослав Јовановић, истакао је да је MTV у могућности да догађаје које је до сада организовао у највећим светским метрополама организује и у нашој земљи, за шта им је потребна помоћ и подршка Владе Републике Србије.

Са телевизијским каналима присутним у више од 160 земаља, Viacom стиже до чак 600 милиона гледалаца преко својих канала MTV, Viva, Vh1, Nickelodeon, BET Networks, Comedy Central канали и Paramount Pictures.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 13 гостију и нема пријављених чланова