Сајам запошљавања “Back2Serbia”

Сајам запошљавања Back2Serbia, намењен свим нашим држављанима који су живели у иностранству, али и онима који су у земљи и траже нове изазове у развоју каријере одржаће се 14. и 15. јуна 2013. године у Београду у Студентском културном центру (СКЦ) . Прошлогодишњи сајам је наишао на одзив од преко 1000 посетилаца из различитих делова света као што су Сједињене Америчке Државе, Немачка, Аустрија, Швајцарска, Канада, Енглеска, Шпанија, Русија, Аустралија. Учествовало је 15 водећих фирми из различитих сектора са преко 200 отворених радних места.

Back2Serbia је иницијатива тима људи из Србије и Европе чији је циљ да, путем истоименог портала, пружи информације свим српским држављанима о последњим економским трендовима у земљи, могућностима запослења, актуелним отвореним позицијама за оне који планирају да се врате у нашу земљу и у њој запосле.

Главни циљ сајма Back2Serbia је да привуче младе људе са међународним образовањем и професионалним искуством вољним да се врате у Србију и да им кроз контакт са компанијама на дводневном сајму буде омогућена прилика да пронађу запослење у својој земљи.

Сајам има подршку Министарства омладине и спорта, Канцеларије за сарадњу са дијаспором и Србима у регион, Националне службе за запошљавање, док је едукативни партнер сајма и ове године ИТ академија. Генерални спонзор сајма компанија је HRSolution а сребрни спонзор компанија Microsoft Development Centar Srbija. Медијски златни спонзор и ове године ПРВА Српска телевизија, а пословни портали poslovi.infostud.com, klikdoposla.com, poslovi.rs, такође су медијски партнери овог догађаја. Сајам Back2Serbia подржава и група "Repats Serbia" са више од 700 високообразованих стручњака који су некада живели ван Србије, али су се вратили у домовину.

Поред младих из дијаспоре, сви људи из Србије који су у потрази за послом могу да посете овај сајам.

За додатне информације о сајму и начину пријаве посетите сајт www.back2serbia.com

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 57 гостију и нема пријављених чланова