Награде „Доситеја“ за 1076 ученика средњих школа

Фонд за младе таленте Републике Србије објавио је Листу добитника награде поКонкурсу за доделу награда ученицима средњих школа за постигнуте успехе на признатим такмичењима у земљи и иностранству у току календарске 2012. године.

На овогодишњи конкурс Фонда пријавило се укупно 1219 кандидата, а 1076 ученика средњих школа испуњава све услове конкурса, што је највећи број добитника награда Фонда по овом конкурсу до сада. 

Фонд је усвојио и висину новчаних износа награда по конкурсу које ће износити од 20.000,00 динара до 200.000,00 динара по кандидату а Фонд ће у најуспешније средњошколце по овом конкурсу уложити више од 35.800.000,00 динара. 

Листа добитника награде објављена је на интернет страницама Министарства омладине и спорта -www.mos.gov.rs и Фонда за младе таленте - www.dositeja.rs, као и на омладинском порталу „Замисли живот“ - www.zamislizivot.org.

Честитамо свим овогодишњим добитницима награде „Доситеја“!

 

Листу добитника награда и обавештење о износима награда можете преузети овде

Фонд за младе таленте је од 2008. године до данас наградио више од 4500 ученика средњих школа за постигнуте успехе на признатим домаћим и међународним такмичењима, а награде и стипендије Фонда за младе таленте који ради у оквиру Министарства омладине и спорта укупно је добило више од 10800 ученика средњих школа и студената и за те намене је утрошено више од 2,8 милијарде динара.

 

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 17 гостију и нема пријављених чланова