NEETworking – национални дијалог о квалитету подршке НЕЕТ младима

NEETworking – национални дијалог о квалитету подршке НЕЕТ младима

Београдски центар за људска права, Центар за омладински рад и Фондација Ана и Владе Дивац, организују националну конференцију NEET1working – национални дијалог о квалитету подршке НЕЕТ младима, а која ће се одржати онлајн, 15. децембра 2020, од 10 до 13:30 часова.

Циљ националног дијалога јесте унапређење система подршке младима који припадају НЕЕТ категорији, и то кроз визуру јавних политика, побољшања међусекторске сарадње и иновативних модела рада. Национални дијалог отвара прилику за размену искустава између организација цивилног друштва, бизнис сектора, државних институција и ресорних министарстава, о изазовима са којима се сусрећу НЕЕТ млади у Србији, примерима добре праксе и прилагођавању приступа рада променама које доноси глобална пандемија КОВИД-19.

nettttt

Конференцију ће отворити Амбасадор и шеф делегације Европске уније у Р. Србији, Њ.Е. Сем Фабрици и представник/ца Владе Републике Србије.

Национални дијалог о квалитету подршке НЕЕТ младима подржали су Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства омладине и спорта, Министарство за финансије Сектор за уговарање и финансирање програма из средстава Европске уније и ЕУ инфо центра.

Позивамо вас да учествујете у националној конференцији, и дате свој допринос дијалогу о квалитету подршке НЕЕТ младима. Молимо вас да попуните пријаву која се налази на овом линкуhttps://www.emailmeform.com/builder/form/8EkZw9z2cb3као и да одаберете учешће у једној од понуђених радних група.

Пријаве су отворене до 13.12.2020, а линк за догађај биће вам достављен накнадно.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 10 гостију и нема пријављених чланова