Позив за младе европске амбасадоре са Западног Балкана

Уколико сте стари 18-29 година, живите на Западном Балкану и себе видите као потенцијалног лидера и некога ко позитивно утиче на своју средину, попуните кратак формулар (на енглеском језику) и снимите видео у трајању од једног минута о својим талентима, амбицијама и идејама.

Овим првим позивом тражи се 60 динамичних младих појединаца са Западног Балкана, укључујући и Србију. Потенцијални подносиоци захтева не морају имати претходно искуство у програмима и иницијативама ЕУ, али би требало да имају интересовање за учење о вредностима ЕУ и промовисање могућности које ЕУ нуди.

YEA DK LINKEDIN 3

Оно што је најважније, млади европски амбасадори морају бити отворени за размену идеја, улагање свог времена и развој талената, а имаће прилику да се повежу са својим вршњацима из читавог региона Западног Балкана, као и ЕУ, кроз догађаје и студијска путовања.

Очекује се да се укључе у различите врсте креативних и друштвених акција и да науче како да врше позитиван утицај на младе. Имаће прилику и да учествују у прилагођеним курсевима обуке како би развили своја знања и вештине.

Посвећени сте уметности и култури? Волите спорт и како премошћује културне поделе? Или сте можда посвећени заштити животне средине? Без обзира на ваша интересовање, ако имате инспиративну поруку да поделите са нама – мрежа Младих европских амбасадора тражи баш вас.

Пријаве су отворене а рок за предају је 15. јул 2020. године. Сви детаљи о платформи, процесу одабира и начину пријаве могу се наћи на овом линку.

Ко је на вези

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова