Бесплатни курс – Преговарање за почетнике

Сајт преговарај.еду.рс је настао са циљем да вам помогне да унапредите своје преговарачке вештине за тражење посла, разговор о условима рада, али и побољшања положаја на самом радном месту, кроз разговоре са шефом, колегама, подређенима, представницима других фирми. Намењен је свима који желе да науче да преговарају или побољшају вештине које имају. А посебно онима који завршавају средњу школу или факултет и припремају се за тржиште рада.

Прегроварај.еду.рс се састоји из 15 целина, лекција.Свака од лекција вас води кроз материјал о преговарању, нудећи вам теоријску основу, примере из свакодневног искуства и савете. На крају сваке од 15 лекција налази се кратак тест који вам помаже да заокружите и проверите своје знање.

Након попуњеног теста у 15-тој лекцији бићете у могућности да преузметесертификат о завршеном курсу.

С обзиром да је редослед лекција значајан, нова лекција се откључава тек када прођете кроз садржај претходне.

Поред самих лекција, омогућили смо вам да преко е-маила комуницирате са стручњакињама из области социологије, психологије и организацијске трансакционе анализе, поставите питања и разјасните нејасноће у вези са преговарањем ( Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ).

Желимо Вам много среће и надамо се да ћете искористити стечено знање.

Овај пројекат је подржан од стране Покрајинског секретаријата за спорт и омладину.