Отпакивање

Канцеларија за младе у Пожеги отпочиње реализацију пројекта „Отпакивање“, у сарадњи са још 11 канцеларија за младе из Србије, Београдским центром за људска права, Комитетом правника за људска права, Центром за позоришна истраживања и Медијским центром Бета и уз стручну подршку Министарства омладине и спорта РС. Пројекат "Отпакивање 2014/15" финансира Европска унија у оквиру програма"Подршка цивилном друштву".

У оквиру пројекта предвиђена је реализација радионица које ће омогућити младима стицање основних знања и вештина у креирању „културних пакета“.

Дводневна радионица „Заједницу прикажи и истражи“ биће организована 15. и 16. јуна 2014. у просторијама ГАСИ. 

"Радионица је прва степеница у процесу креирања културних пакета наше заједнице, што у пракси представља различите културолошке продукте, по којима ћемо наше специфичности представити другима. Охрабирићемо младе да размишљају о обичајима, навикама, местима, свакодневним догађајима, ритуалима, споменицима, о свакој врсти идентитета заједнице и личног идентитета који су свуда око нас, који баш нашу заједницу чини другачијом од других.

Рок за пријаву учешћа на радионицама, намењених пре свега младима од 15 до 30 година, је 13. јун 2014. године. Број полазника радионице је ограничен.

Потребно је попунити пријаву за учешће на овој радионици.

Више информација можете добити на број 069/750 849 - координатор КЗМ Срђан.

 

Извор: КЗМ Пожега