Конференција “ОДРЖИВИ СЕРВИСИ ПОДРШКЕ ЗА ОСОБЕ СА ИНВАЛИДИТЕТОМ – ПЕРСПЕКТИВЕ И ИЗАЗОВИ”

Са задовољством Вас позивамо на конференцију „Одрживи сервиси подршке за особе са инвалидитетом – перспективе и изазови“ која ће се одржати 21. маја 2014. са почетком у 12.00 часова у Београду, Теразије 23, зграда Привредне коморе Србије, осми спрат.

Конференција “Одрживи сервиси подршке за особе са инвалидитетом – перспективе и изазови” ће окупити представнике локалних самоуправа који су доносиоци одлука и креатори политике на локалном нивоу, постојеће и потенцијалне пружаоце услуга подршке за особе са инвалидитетом, организације особа са инвалидитетом, као и све другим актере на локалном нивоу који имају значајну улогу у развоју сервиса подршке за особе са инвалидитетом.

На конференцији ће бити представљени резултати и искуства током реализације пројекта, пружаоци услуга ће бити у прилици да размене искуства, разговараће се о постојећим и недостајућим услугама, о потребама особа са инвалидитетом на локалном нивоу, као и о изазовима са којима се суочавају пружаоци услуга. Закључци са конференције ће бити преточени у препоруке за развој одрживих модела у планирању, развоју и спровођењу услуга подршке за особе са инвалидитетом.

Заинтересовани за учешће на конференцији нас могу контактирати путем маил-а  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.  или телефона 011 32 20 632.

Извор: Форум младих са инвалидитетом