Конкурс за семинар "PR Days 2014"

Ако сте заинтересовани за област политичког ПР-а, позивамо Вас да се пријавите на шести семинар „PR days 2014“, који организује ПР тим Факултета политичких наука. На семинару ће се кроз предавања, радионице и дебате полазници упознати са манипулацијама у медијима, кризним ситуацијама, политичком културом, репутацији ПР-а као занимања и односа које то занимање има са новинарством у Србији данас.

Неки од предавача на семинару биће Оливера Ковачевић, водитељка и уредница емисије „Да Можда Не“, Крешимир Мацан, генерални менаџер агенције Мањгура, Зоран Кесић и ауторски тим емисије „24 минута“, Татјана Војтеховски, директорка агенције „Wojtehovski communications“, Бојана Лекић, директорка агенције „Brandon“ и многи други.

Током семинара ће бити одржане и расправе о нивоу политичке културе и медијске писмености у Србији и мерама за побољшање у овим областима.

Семинар ће затворити успешни комичари и хумористи дискусијом на тему „Сатира у политичкој сфери“.

PR Days се одржавају од 21. до 23. маја 2014, а по завршетку предавања, свим учесницима биће уручени сертификати.

Заинтересовани студенти се могу пријавити слањем попуњеног формулара на е-маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. . Крајњи рок за пријаву је 15. мај 2014. године.

 

Извор: Портал Млади