Крени од себе – буди активна/ан у превенцији родно заснованог насиља

Живиш у Пироту и желиш да се покренеш? Имаш између 13 и 20 година? Сметају ти данашњи начини комуникације, која је често насилна? Желиш да сазнаш више како да препознаш насиље и реагујеш ако се ти или твој друг/другарица нађете у ситуацији да вас неко малтретира? Волео/ла би да чујеш како твоји вршњаци размишљају о темама као што су предрасуде, стереотипи, равноправност и ненасилна комуникација?

Удружење Жене југа позива младе који/е имају интересовање за теме родне равноправности и превенције насиља да се пријаве на вршњачке радионице "Крени од себе – буди активна/ан у превенцији родно заснованог насиља". Тренинг реализују Жене југа и Аутономни женски центар из Београда уз подршку УНИЦЕФ-а, а радионице ће водити ваше вршњакиње из Пирота и Београда.

Радионице ће се одржати 10. И 11. Маја 2014. године у просторијама Читаонице Народне библиотеке у Пироту.

Уколико си заинтересован/на, своју пријаву са личним контактима попуни ОВДЕ најкасније до 07. Маја 2014. године. Број места је ограничен.

За све информације –позовите 010 320 604 или 061 699 70 48, или нам пишите на мејл  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Након радионица, учесници ће добити прилику да са вршњацима креирју и активно учествују у локалним вршњачким акцијама против насиља.

 

Извор: Сајт Жене југа