Симулација рада Народне скупштине

Народна скупштина Републике Србије и Омладински одбор за образовање уз подршку Амбасаде САД организују петодневни семинар о значају учешћа младих у процесу доношења одлука са фокусом на Симулацију рада Народне скупштине – Симулација 2014. Семинар ће се одржати у Београду од 21 – 25. маја 2014. године.

Овом приликом се позивају средњошколци и средњошколке из Србије који/е су рођени од 1995. – 1998. год. да се пријаве за учешће тако што ће попунити и послати онлајн формулар на http://ooo.org.rs/simulacija-rada-parlamenta-srbije/ најкасније до 4. маја 2014. до 23:59 h.

Биће изабрано 40 учесника и учесница у складу са принципима добро попуњеног апликационог формулара, мотивисаности за учешће, регионалне распрострањености, културне и језичке разноликости и родне равноправности.

Посебно се охрабрују млади припадници и припаднице националних, верских и других мањина да се пријаве за учешће на семинару.

Одабраним кандидатима биће додељена једнократна стипендија која ће покрити трошкове смештаја, превоза и исхране током трајања програма.

Уколико имате додатних питања у вези са семинаром проследите их на:  Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

 

Извор: Портал Млади