Позив за учествовање на тренингу за мултипликаторе/ке

Група „Хајде да…“, у улози Контакт тачке, а уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, креирала је тренинг „Основе пројектног циклуса у међународним омладинским пројектима и упознавање са кључном Акцијом 1 (КА1) у оквиру програма Ерасмус+ ЕУ“, у жељи да допринесе подизању капацитета организација, КЗМ и институција у Србији ни да се упознају са основама пројектног циклуса у међународном омладинском раду, прикупљањем средстава и упознавањем са програмом Ерасмус+ ЕУ који се реализује у периоду од 2014-20.

Циљ тренинга је да се учесници упознају и прошире своја знања о пројектном циклусу у међународним пројектима намењеним младима, са посебним акцентом на могућности које се пружају организацијама у Србији у оквиру новог европског програма Ерасмус + и акције КА1.

Да бисте се пријавили за учешће на Тренингу, потребно је да попуните пријавни формулар и пошаљете га на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , најкасније до 13. априла, 2014.

Пријавни формулар Тренинга

Закаснеле пријаве се неће узимати у разматрање! Уколико нисте у прилици да присуствујете свим радионицама и свим данима тренинга, немојте се пријављивати. Резултати селекције биће јављени само примљеним учесницима/цама.

Тренинг се одржава уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 

Извор: сајт Млади у акцији