Пројекат бесплатних курсева страних језика – AEGEE Београд

Локална језичка радна група студентске организације AEGEE Београд, коју чине студенти завршних година Филолошког факултета, је дошла на идеју да организује бесплатне курсеве страних језика за студенте Универзитета у Београду, са циљем да подстакне младе људе да учењем страног језика прошире своје видике, али и да радом на себи стекну корисну нову вештину. Зато је покренула пројекат LanguAEGEE.

Пројектом је обухваћено 7 страних језика: холандски , немачки , грчки , мађарски , арапски , турски и шпански. Курсеви почињу друге недеље марта и трајаће 12 недеља, током којих ће полазници имати прилику да похађањем жељеног курса стекну основно знање језика (ниво А1). 

Ко може да се пријави и како?

Могу да се пријаве сви заинтересовани студенти, тако што ће послати своје контакт податке (име, презиме, контакт телефон и е-маил), факултет и годину студија и кратко мотивационо писмо на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , најкасније до 10. марта 2014. године. У наслову мејла потребно је навести језик за који се пријављујете.

Сви пријављени кандидати биће благовремено обавештени о детаљима везаним за курс за који су се пријавили.

Пројекат се реализује у сарадњи са сарадњи са Language Working Group AEGEE Europe, а уз подршку Канцеларије за младе Београд, Библиотеке града Београда и Министарства омладине и спорта Републике Србије.

 

Извор: Портал Млади