Ја и каријера

ШТА?

Кампања КАРИЈЕРА и ЈА осмишљена је као свеобухватно, динамично дешавање које ће се реализовати на већем броју факултета у саставу Универзитета у Београду.

КАДА?

у периоду од 24. марта до 16. априла 2014.

КАКО?

Током тих месец дана, тим Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду потрудиће се да за студенте организује велики број радионица (CV клиника, писање мотивационог писма, умрежавање, интервју за посао...),интерактивних предавања, симулација, тренинга, панел дискусија и интересантних презентација на тему проактивности, запошљивости, пословних вештина. Квалитет свих тих активности појачава сарадња и присуство гостујућих предавача, представника различитих компанија, институција и организација, као и активно укључивање самих студената у реализацију кампање.

ЗАШТО?

Циљ оваквих формалних и неформалних сусрета студената са представницима пословног светаје повећање информисаности студената и дипломаца о томе шта их чека након факултета и како да се што успешније припреме за тај први корак у професионалној каријери -како да истакну и искористе своје потенцијале, постојеће вештине и таленте, а како да их унапреде и развију нове.

И ЈОШ:

Едукативни програм ће бити пропраћен и богатим промотивним активностима чији је циљ, између осталог, да студенти у већој мери чују за активности и услуге Центра за развој каријере и саветовање студената  и могућности које су им доступне током целе године.

Завршница разноврсног едукативног и промотивног програма би била реализована кроз велики догађај умрежавања који би окупио на једном месту све учеснике, предаваче и студенте.

 

Извор: сајт Центра за развој каријере