Конкурс за средњошколце: Пролећна школа дебате

Осам најбољих полазника ће у мају, поводом Дана Европе учествовати у симулацији рада Европског парламента, која ће бити одржана у форми јавне дебате

Информациони центар Европске уније, Отворена комуникација и Студентско удружење БЕУМ расписују конкурс за „Пролећну школу дебате – симулацију дебате Европског парламента“.

На конкурс се могу пријавити искључиво средњошколци на редовном школовању.

Током марта и априла једном недељно полазници школе ће у просторијама ЕУ инфо центра похађати радионице о вештини дебатовања, аргументацији и јавном наступу, као и радионице о функционисању Европске уније и дискусијама које се воде у Европском парламенту. Након одслушаних радионица, осам изабраних полазника ће у мају, поводом Дана Европе учествовати у симулацији рада Европског парламента, која ће бити одржана у форми јавне дебате.

Конкурс је отворен до 04.03.2014. Пријаве се врше искључиво путем онлине формулара који можете пронаћи на следећем линку: http://goo.gl/clvyp8

Све информације унете у формулар ће бити третиране са дискрецијом. Сви подаци биће коришћени искључиво за потребе овог конкурса и неће бити дељене са трећим лицима.

Уколико имате било које питање у вези са школом пишите нам на: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Извор: Портал Млади