Карјера по мери младих-радионице каријерног развоја Крагујевац

Имаш између 19 и 30 година? Треба ти помоћ у развоју каријере? Пријави се за учешће у пројекту „Каријера по мери младих“!

Позивамо Вас на радионице каријерног вођења и саветовања које ће бити одржане 26, 27. и 28. фебруара од 11h у Канцеларији за младе Крагујевац, Саве Ковачевића 5. Кроз низ радиница учесници ће моћи да стекну знања и вештине из области запошљавања који ће им помоћи да лакше нађу посао и повећају своју запшљивост.

Пројекат „Каријера по мери младих“ спроводи Београдска отворена школа у сарадњи са канцеларијама за младе из Крагујевца, Лознице, Ниша, Новог Пазара и Новог Сада, уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије и стручну подршку Националне службе за запошљавање.

Ово је одлична шанса да стекнеш нове вештине и знања и унапредиш своју запошљивост. Учешћем у пројекту Каријера по мери младих пружа ти се могућност да:

  • учествујеш у каријерним радионицама и научиш више о томе како да одабереш посао по твојој мери, како да скројиш ЦВ и покажеш се на интервјуу, како да пословно комуницираш и будеш тимски играч, сазнаш шта је пословна етика, који све начини за тражење посла постоје итд

  • добијеш савете од стране професионалних каријерних саветника.

Пријави се уколико:

  • имаш између 19 и 30 година

  • долазиш из: Крагујевца, Лознице, Ниша, Новог Пазара или Новог Сада

  • желиш да унапредиш своје вештине управљања каријером и тражења посла

  • спреман/а си да учествујеш у радионицама и саветовањима која ће бити организована у Канцеларији за младе у фебруару 2014. године.

Због ограниченог броја места, молимо да потврдите своје учешће слањем својих података (име и презиме, број телефона, е-маил адреса) на kzmkg@yаhoo.com или лично у Канцеларији за младе сваког радног дана од 7.30 до 15h, најкасније до петка, 21. фебруара у 14h. Активности су бесплатне.

Извор: Канцеларија за младе Крагујевац